Dašak Engleske ponovo u Domu vojske

Izvor: RadioCity.rs, 30.Mar.2017, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dašak Engleske ponovo u Domu vojske

Od 29. marta do 2. aprila u Domu Vojske u Nišu tradicionalno se održava Sajam engleskih knjiga i porcelana. Kako kažu organizatori, engleska kultura na ovom mestu dostupna je srpskom džepu.
„Knjige za decu, programi za učenje engleskog jezika, knjige opšteg interesovanja, veliki izbor gramatika i rečnika, roman, samo su deo ponude. Akcenat je i na naučnoj fantastici, pa smo tako ponudili knjige Gospodar prstenova, Igra prestola. Nekome je film prozor u svet, nekome knjiga, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << da svi zainteresovani kroz knjige istorije, geografije, putopisa, mogu da uplove u čaroban svet i proputuju celu Škotsku, Irsku“, poručuje Jasminka Pašić, PR Sajma.
Pripremljene su i specijalne sajamske cene, pa tako za 100-200 dinara možete kupiti knjigu. Takođe, na sajmu se, kao i do sada, prodaje porcelansko posuđe izuzeno dobrog kvaliteta, prema rečima organizatora, posebno zanimljivo kolekcionarima.

„Ovde stalno dolaze kolekcionari koji tačno znaju šta traže, ali i oni koji prvi put dođu nađu nešto za sebe. Spremili smo i akcijski komplet - porcelansku šolju i notebook, po ceni od 850 i 950 dinara“, dodaje Jasminka.
Sajam je otvoren do nedelje od 10 do 20 sati, a ulaz je slobodan.
Podsetimo, jubilarni 10. Sajam održan je protekle godine na istom mestu, kada je takođe zabeležena velika posećenost.

Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.