U samoubilačkom napadu u Bagdadu više od 30 mrtvih, 65 ranjenih

Izvor: Večernje novosti, 15.Okt.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U samoubilačkom napadu u Bagdadu više od 30 mrtvih, 65 ranjenih

Najmanje 31 osoba je poginula, a 65 je ranjeno u samoubilačkom napadu u jednom šiitskom kvartu u Bagdadu Najmanje 31 osoba je poginula, a 65 je ranjeno u samoubilačkom napadu u jednom šiitskom kvartu u Bagdadu, javili su lekarski i bezbednosni zvaničnici. Bombaš samoubica je aktivirao svoj pojas s eksplozivom u kvartu al Šaab u severnom delu glavnog grada Iraka, naveli su izvori. Napad je izvršen na sahrani >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << oko podne po lokalnom vremenu, rekli su zvaničnici. Niko nije još preuzeo odgovornost za napad koji se događa u vreme kada se iračke bezbednosne snage spremaju za operaciju da povrate severni grad Mosul od grupe islamska država.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Islamista na sahrani ubio 30 ljudi (FOTO)

Izvor: Mondo, 15.Okt.2016

Najmanje 31 osoba je poginula, a 65 je ranjeno u samoubilačkom napadu u jednom šiitskom kvartu u Bagdadu, za koji je odgovornost preuzela Islamska država...Foto: AP Photo/Karim Kadim..Bombaš samoubica je aktivirao svoj pojas s eksplozivom na jednoj sahrani u kvartu Al Šaab u severnom delu glavnog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.