Odabrali ste: Ovo je look nedelje!

Izvor: Lepota i zdravlje, 10.Apr.2016, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odabrali ste: Ovo je look nedelje!

Pobednički look nedelje ovaj put nosi Rouzi Hantington-Vajtli.  Foto: Guliver/Getty, Guliver/Splash Kako poneti jedan od glavnih trendova, “tuxedo” pantalone, pokazala nam je Rouzi. Manekenka je viđena na aerodromu u Los Anđelesu u Chloé modelu koji je upotpunila klasičnim crnim sakoom i elegantnim sandalama. Sve pohvale za look! Tik ispod nje najbolje obučenih našla se i Lea Mišel. Nakon izazovnih izdanja na crvenom tepihu, Lea Mišel je za dodelu GLAAD nagrada izabrala nežnu čipkanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Elie Saab haljinu kojom je istakla svoju romantičnu stranu, dok je “smokey eyes” dao dozu seksepila čitavom stajlingu. Foto: Guliver/Getty, Guliver/Splash Ostale kombinacije pogledajte OVDE.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Kopirajte look Lili Oldridž

Izvor: Lepota i zdravlje, 11.Apr.2016, 12:30

Autorka teksta: Aleksandra Dimitrijević Kao što vidimo, prvi sunčani dani umeju da zavaraju, pa umesto laganog sakoa birajte bomber jaknu, koja ove sezone dolazi u kombinaciji više boja i živopisnih aplikacija, a nosi se ne samo uz kežual komade, već i u elegantnoj varijanti. Ako još uvek niste...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.