NEVS završava reorganizaciju, sledi isplata investitorima

Izvor: Moto.rs, 16.Apr.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVS završava reorganizaciju, sledi isplata investitorima

NEVS je od okružnog suda u Vänersborg dobio odobrenje da završi sa procesom reorganizacije nakon što je u toku februara izneo svoj predlog investitorima.

Pomenuti predlog podrazumeva isplatu investitora u dve rate, jedna u roku od mesec dana a druga u roku od šest meseci. Saab navodi da neće svi investitori biti isplaćeni u celini, te da će 469 investitora od 573 dobiti sve ono što im kompanija duguje. Nije poznato koji je sledeći korak kompanije, ali predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << NEVS-a, Mattias Bergman prethodno je najavio da bi kompanija mogla da počne sa potpisivanjem komercijalnih ugovora sa OEM i finansijskim partnerima. Na ovaj način će biti utabana staza za potpisivanje ugovora sa azijskim proizvođačima automobila koji žele da inkorporiraju Saab u njihovu postojeću liniju vozila.

foto © Saab
Pogledaj vesti o: Saab

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.