Izvor: Blic, 19.Avg.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima nos za novac: Policijski pas pronašao sakrivenih 1,3 miliona evra

Pas holandske policije pronašao je 1,3 miliona evra skrivenih u automobilu osumnjičenog krijumčara droge, saopštila je danas policija u Amsterdamu.

Novac je otkriven u rezervnom pneumatiku automobila marke "saab" zahvaljujući oštrom njuhu specijalno obučenog psa.

Policija je u okviru iste istrage otkrila 13 kilograma kokaina tokom pretresa uće u Amsterdamu, prenio je AP.

Snage reda uhapsile su trojicu državljana Albanije, dvojicu muškaraca i jednu ženu, zbog sumnje da su se bavili krijumčarenjem droge i pranjem novca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Holandski policijski pas nanjušio više od milion evra u gepeku automobila

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Avg.2016

Policija u Amsterdamu zaplenila je više od 1,3 miliona evra skrivenih ispod rezervne gume u gepeku automobila zahvaljujući oštrom čulu mirisa treniranog policijskog psa...U okviru iste istrage, policija je otkrila 13 kilograma kokaina tokom pretresa jedne kuće u Amsterdamu...Policija je saopštila...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.