SCANDAL! donosi: Sanja Đorđević se uvredila i htela da napusti emisiju! (video)

Izvor: Svet, 12.Apr.2016, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! donosi: Sanja Đorđević se uvredila i htela da napusti emisiju! (video)

Sanja Đorđević gostovala je u emisiji “Press pretres”gde je došlo do žučne rasprave između nje i voditelja.  Siniša Medić je pitao šta misli o tome što je Saša Vidić isprozivao u emisiji “Ekskluziv” rekavši da joj haljina izgleda kao da je prošla kosilica pored nje. Sanja je ironično kroz osmeh rekla da je Vidić poznat po tome da voli da pohvali nove kreatore i da je to haljina Mirne Nađ, žene fudbalera Alberta Nađa, koja je sada oblači.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Sanja je nastavila da govori da je ona seksi i da joj haljine u spotu koji je snimala super stoje. U tom trenutku Mediću je “pala roletna”i odbrusio je pevacici:
Ta crvena ti lepo stoji, ali ova druga u kojoj si se slikala ti ne stoji, deluje da imaš viška kilograma i nisi upšte seksi u njoj”.
U tom trenutku krenuo je verbalni sukob Sanja mu je rekla da mu treba dioptrija posto izgleda ne vidi dobro dok je Medić govorio da je to njegovo misljenje.
Mogu ja i otići iz emisije“, rekla je pevacica dok je voditelj rekao da može da ide ako želi a da on ima pravo da postavi pitanje koje želi a na gostima je da li će odgovoriti na njega ili ne.
frameborder="0" allowfullscreen>

Pogledaj vesti o: Saša Đorđević

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SCANDAL! donosi: Sanja Đorđević se uvredila i htela da napusti emisiju! (video)

Izvor: Scandal.rs, 12.Apr.2016

Sanja Đorđević gostovala je u emisiji “Press pretres”gde je došlo do žučne rasprave između nje i voditelja.  Siniša Medić je pitao šta misli o tome što je Saša Vidić isprozivao u emisiji “Ekskluziv” rekavši da joj haljina izgleda kao da je prošla kosilica pored nje. Sanja je ironično...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.