Šokoantno! Snimljena piramida na Marsu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Jun.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokoantno! Snimljena piramida na Marsu! VIDEO

NASA istraživački rover "Curiosity" je izgleda ako je verovati slici, snimio piramidu na Marsu,piramidu koja oblikom poptuno odgovara piramidama sa Zemlje! Curiosity je uspeo da napravi sliku oblikom savršene  piramide na površini crvene planete - Mars!

Odmah po objavljivaju odnosno uočavanju piramide javili su se teoretičari zavere koji su odmah rekli da je u pitanju piramida kao i da je piramida sa slike neosporivi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dokaz vanzemaljske civilizacije piše britanski online magazin Metro!

Piramida je po nekim porcenama veličine prosečnog automobila, većina ljudi misli da je u pitanju samo obična stena koja jel  nekako oblikom podseća na piramidu

Međutim,Jutjub kanal "ParanormalCrucible" insistira da je "to blizu savršenog dizajna i oblika piramide" znači piramida je: "rezultat inteligentnog dizajna, a nikako igre svetla i sene".

Ostali  teoretičari zavere od vanzemljaskoj civilizacji na Marsu tvrde da je ova piramida samo vrh veće strukture piramide ukopane ( zatrpane) ispod Marsove površine. Pogledajte video:

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.