Sledeća generacija Land Rover Defender modela stiže 2016

Izvor: Moto.rs, 31.Okt.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledeća generacija Land Rover Defender modela stiže 2016

Britanski mediji objavili su da će proizvodnja sledeće generacije Land Rover Defender modela početi u leto 2016. godine.

Land Rover planira da unapredi njihovu liniju i već je počeo sa proizvodnjom Discovery Sport modela a ovoga puta akcenat se stavlja na zamenu već ostarelog Defender-a. Gerry McGovern, direktor odeljenja za dizajn, navodi da je neophodno redizajnirati model tako da bude atraktivniji. On takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << naglašava da će sledeća generacija Defender modela biti najmoćniji Defender do sada. Odlikovaće ga aluminijumski monokok i aluminijumska superstruktura zahvaljujući čemu će Defender biti veoma čvrst ali i mnogo lakši. Karakterisaće ga i četvorocilindarski Ingenium benzinski i dizel motori kao i čitav spektar V6 motora koji rade upareni sa osmostepenom ili devetostepenom automatskom transmisijom, dok je dostupnost manuelne transmisije za sada pod znakom pitanja.

foto © Land Rover

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.