Procurele informacije o proizvodnom Land Rover Discovery Sport modelu

Izvor: Moto.rs, 26.Avg.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurele informacije o proizvodnom Land Rover Discovery Sport modelu

Na internetu se pojavila fotografija na kojoj su prikazani umanjene jedinice nastupajućeg Land Rover Discovery Sport modela.

Nakon nekoliko špijunskih i tizer fotografija, ovo je prvi put da je obezbeđen uvid u model bez kamuflaže. Početak proizvodnje već je zakazan za 2015. godinu, a model će biti dostupan u dve različite boje sa panoramskim krovom. Discovery Sport opisuje se kao u potpunosti novi kompaktni SUV koji će postati prvi član nove Discovery linije. Zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << predstavljanje očekuje se 3. septembra, a zamišljen je kao zamena za Freelander. Pretpostavka je da će biti baziran na produženoj LR-MS platformi koja odlikuje Range Rover Evoque sa petoro vrata kao i da će u ponudi biti veliki broj različitih četvorocilindarskih benzinskih i dizel motora. U razvoju je i vrhunska varijanta koju će karakterisati unapređeni V6 3.0L motor sa super punjačem.

foto © worldcarfans.com
Pogledaj vesti o: Rover

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.