Nesvakidašnje predstavljanje Land Rover Discovery Sport modela u Parizu

Izvor: Moto.rs, 02.Okt.2014, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesvakidašnje predstavljanje Land Rover Discovery Sport modela u Parizu

Land Rover se odlučio za neobično zvanično predstavljanje njihovog 2015 Discovery Sport modela koji je prikazan na barži dugačkoj 80 metara koja je plovila Senom.

Na taj način, ovaj proizvođač automobila je svima prikazao dinamičan način predstavljanja novog modela kojem pored strmih terena nije strano ni vodeno okruženje. U čitavom performansu učestvovala je i Rosie Huntington-Whiteley, britanski super model, >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << a upotrebljeno je i sedam pari gigantskih čizama obojenih živahnim bojama koje ukazuju na komforni enterijer koji nudi ovaj sedmosed. Modeli namenjeni tržištu SAD nudiće četvorocilindarski 2.0L turbo motor koji razvija 240 ks izlazne snage kao i 338 Nm obrtni moment, dok će na teritoriji Evrope biti dostupan u varijanti sa 2.2L SD4 turbo dizel motorom koji razvija 190 ks izlazne snage, dok prodaja počinje početkom naredne godine.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.