Mislili da je kriminalac: Dado Polumenta uhapšen na snimanju spota!

Izvor: Svet, 28.Avg.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislili da je kriminalac: Dado Polumenta uhapšen na snimanju spota!

Dado Polumenta trenutno snima spot sa reperom Stefanom Đurićem poznatijim kao Rasta, za duetsku pesmu “Balkan”, ali je pevač tokom jučerašnjeg dana priveden u policiju zajedno sa svojim kolegom.
Naime, interventna policija je po dojavi građana, presrela džip “lend rover” i uhapsila nekoliko mladića sa “fantomkama” i dugim cevima. Iako je prvobitno objašnjeno da su “pljačkaši” snimali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << reklamu, reč je o glumcima koji su, zajedno sa reperom Stefanom Đurićem, snimali spot za novu pesmu Dada Polumente.
“U Bulevaru Zorana Đinđića zaustavila nas je patrola interventne jedinice koja je bila naoružana i zatražila da izađemo iz kola. Mislili su da je oružje koje smo imali u kolima pravo, ali su na kraju shvatili da su u pitanju replike. Bez obzira na sve, sedmoro ljudi je privedeno u policiju”, rekao je za Alo Rasta i dodao:
“Na saslušanju sam rekao da smo sve radili kako bismo napravili spot za pesmu ‘Balkan’. Moja je greška što nisam imao dozvolu za snimanje i što su protiv mene napisali prekršajnu prijavu”, dodao je reper.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Mislili da je kriminalac: Dado Polumenta uhapšen na snimanju spota!

Izvor: Scandal.rs, 28.Avg.2015

Dado Polumenta trenutno snima spot sa reperom Stefanom Đurićem poznatijim kao Rasta, za duetsku pesmu “Balkan”, ali je pevač tokom jučerašnjeg dana priveden u policiju zajedno sa svojim kolegom...Naime, interventna policija je po dojavi građana, presrela džip “lend rover” i uhapsila nekoliko...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.