Kosti na Marsu: Teoretičari zavere misle da imaju dokaz o vanzemaljskom životu

Izvor: NaDlanu.com, 24.Avg.2014, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kosti" na Marsu: Teoretičari zavere misle da imaju dokaz o vanzemaljskom životu

Dve godine od kako je rover Kjuriositi započeo svoje usamljeno putovanje Marsom, teoretičari zavere smatraju da su konačno pronašli nešto što upućuje na postojanje vanzemaljskih oblika života na Crvenoj planeti.

Naime, na priloženoj slici koju je rover snimio 14. avgusta, nalazi se nešto što onima koji veruju u Marsovce liči na kost dinosaura.

"Ovo je dokaz da je na Marsu bilo živih bića", >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << napisao je jedan od blogera na Northern Voices Online, dok drugi poredi objekat sa fotografije sa "fosilizovanom kičmom reptila" i "ljudskim prstom".

Istini za volju, Mars je ogoljena planeta već tri milijarde godina, a male su šanse da je i pre toga bio povoljan za život.

Izvor: B92

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.