Dado Polumenta uhapšen na snimanju novog spota!

Izvor: Svet plus, 28.Avg.2015, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dado Polumenta uhapšen na snimanju novog spota!

Dado Polumenta trenutno snima spot sa reperom Stefanom Đurićem poznatijim kao Rasta, za duetsku pesmu "Balkan",ali je pevač tokom jučerašnjeg dana priveden u policiju zajedno sa svojim kolegom.

Naime, interventna policija je po dojavi građana, presrela džip "lend rover" i uhapsila nekoliko mladića sa "fantomkama" i dugim cevima. Iako je prvobitno objašnjeno da su "pljačkaši" snimali reklamu, reč je o glumcima koji su, zajedno sa reperom Stefanom Đurićem, snimali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << spot za novu pesmu Dada Polumente. "U Bulevaru Zorana Đinđića zaustavila nas je patrola interventne jedinice koja je bila naoružana i zatražila da izađemo iz kola. Mislili su da je oružje koje smo imali u kolima pravo, ali su na kraju shvatili da su u pitanju replike. Bez obzira na sve, sedmoro ljudi je privedeno u policiju", rekao je za Alo Rasta i dodao:

"Na saslušanju sam rekao da smo sve radili kako bismo napravili spot za pesmu 'Balkan'. Moja je greška što nisam imao dozvolu za snimanje i što su protiv mene napisali prekršajnu prijavu", dodao je reper.

 
Pogledaj vesti o: Rover

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.