Specijalna serija za kraj Rolls-Royce Phantoma (FOTO)

Izvor: B92, 17.Maj.2016, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalna serija za kraj Rolls-Royce Phantoma (FOTO)

Rolls-Royce je predstavio ograničenu seriju Zenith Collection kojom će se oprostiti od aktuelne, sedme generacije modela Phantom.

Proizvođač je saopštio da su automobili iz specijalne edicije bazirani na modelima Phantom Coupe i Phantom Drophead Coupe, a proizvodnja je ograničena na samo 50 jedinica.

Kako je reč o veoma ekskluzivnim primercima, Rolls-Royce je na osnovu diskrecionog prava odabrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kupce kojima će ponuditi ove automobile, pa se oni neće naći u slobodnoj prodaji.

Osim toga, svi primerci će biti izrađeni i opremljeni prema individualnim zahtevima budućih vlasnika, pa se može reći i da je svaki Phantom Zenith Collection jedinstven.

Naravno, kada je reč o ovakvim superluksuznim automobilima, u standardnu opremu spadaju razni ekstravagantni sadržaji, kao što je frižider za šampanjac ili pokretni sto za piknik koji se izvlači iz prtljažnika.

Rolls-Royce Phantom VII zvanično prestaje da se proizvodi do kraja godine, a verzije Coupe i Drophead Coupe izostaće u sledećoj generaciji, s obzirom da se kao alternativa u ponudi nalaze modeli Wrath i Dawn.

.

.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Specijalna serija Rolls-Roycea za oproštaj od Phantoma (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2016

Rolls-Royce je predstavio ograničenu seriju Zenith Collection kojom će se oprostiti od aktuelne, sedme generacije modela Phantom...Proizvođač je saopštio da su automobili iz specijalne edicije bazirani na modelima Phantom Coupe i Phantom Drophead Coupe, a proizvodnja je ograničena na samo 50 jedinica...Kako...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.