Salon automobila od 24. marta do 2. aprila

Izvor: Beta, 16.Mar.2017, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salon automobila od 24. marta do 2. aprila

Medjunarodni salon automobila biće otvoren na Beogradskom sajmu 24. marta i trajaće do 2. aprila i na njemu će biti izložena 34 automobilska brenda iz tridesetak zemalja, a medju njima i najluksuznije marke "Rols rojsa", "Jaguara", "Mercedesa" i BMW-a, najavili su danas organizatori.Istovremeno sa 53. Salonom automobila biće održan i 11. Medjunarodni sajam motocikala, delova i opreme "Motopassion".Vozila će biti izložena u deset hala na 41.000 kvadratnih metara, a očekuje se oko 140.000 posetilaca. Generalna direktorka Beogradskog sajma Danka Selić istakla je na konferenciji za novinare da su za ovogodišnji Salon automobila, pod motom "Godine prolaze  -  strast ostaje", rekonstruisane ...
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Salon automobila od 24.marta do 2.aprila

Izvor: Kamatica.com, 16.Mar.2017

Na Beogradskom sajmu od 24. marta do 2. aprila održaće se 53.međunarodni salon automobila i 11. međunarodni sajam motocikala, delova i opreme "Motopas sion" na kojima će se predsaviti više od 400 izlagača iz 30 zemalja. ..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.