Rolls-Royce završio u njivi

Izvor: Autoportal.rs, 28.Avg.2014, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rolls-Royce završio u njivi

Ako nikada niste bili u prilici davidite kako izgleda zadnji deo, takozvani "pod". jednog prestižnog modela, nesavesni vozač u Kini nam je to svima omogućio.

Osim ukoliko niste automehaničar u Kaliforniji ili Monaku sumnjamoda ste ikada imali priliku da vidite kako neki luksuzni automobil izgleda odozdo. Zahvaljujući jednom nesavesnom bogatašu koji je svojim Rolls-Royce automobilom uleteo na farmu pored puta sada imate priliku i to da vidite.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs <<
Ovaj Rolls-Royce Phantom je završio "na glavi" nakon što je izleteo sa lokalnog puta i završio u farmi pokraj ceste. Vozač, koji je iz incidenta izašao nepovređen, se žalio na jaku kišu i loš put ali je jasno da ga je u zeleno polje poslala neprilagođena brzina.

Prema slikam se može utvrditi da je šteta na Phantom-u poprilična. Pored razbijene "šoferke" nastradao je gotovo čitav prednji levi kraj, a o krovu automobila da i ne pričamo. Sva je prilika da će ga vlasnik samo proslediti na neki auto-otpad.
Pogledaj vesti o: Rolls Royce

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.