Rolls-Royce crossover bi mogao da bude dugačak koliko i Phantom

Izvor: Moto.rs, 28.Feb.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rolls-Royce crossover bi mogao da bude dugačak koliko i Phantom

Pojavili su se neki novi detalji koji se odnose na nastupajući crossover model kompanije Rolls Royce. Direktor dizajna pri kompaniji Giles Taylo je otkrio će ovaj model biti dugačak gotovo kao i Phantom model, i da će posedovati veoma moderan prednji kraj.

Izvršni direktor Rolls Royce-a Torsten Muller Otvos je dodao da će crossover biti istinski Rolls Royce od početka od kraja zahvaljujući novoj aluminijumskoj arhitekturi. Ono što Rolls Royce želi da dokaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << je da ovaj model neće biti samo kopija BMW X7 modela već istinski luksuzni crossover u maniru ovog brenda. Crossover bi mogao da se pojavi na tržištu 2017. godine pri čemu bi ga karakterisala unapređena verzija Phantomovog 6.75L V12 motora. Nema za sada informacija o specifikacijama ali ovaj motor trenutno razvija 453ks snage i 720Nm obrtnog momenta.

foto © Rolls-Royce
Pogledaj vesti o: Rolls Royce

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.