Oprao Rolls-Royce u okeanu

Izvor: Autoportal.rs, 25.Jun.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprao Rolls-Royce u okeanu

Reklo bi se da neko ko ima para za Rolls-Royce može sebi da priušti pranje u profesionalnoj perionici ali ovaj primerak pokazuje drugačije.

Da li je devojci pozajmio automobil ili je sam rešio da svoj Rolls-Royce povede na pranje nije poznato ali u svakom slučaju vlasnik ovog "Phantom Drophead Coupe" modela dozvolio je da njegovog ljubimca obasipa slana voda. Možda je samo želeo da uštedi na odlasku u perionicu.

Bilo kako bilo automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << od 500 000 evra dobio je slano kupanje. Inače, devojka koja sve vreme sedi na suvozačevom mestu uživa u talasima. Možemo samo da prepostavimo koliko će koštati "limariju" kada zarđa zbog soli.


Pogledaj vesti o: Rolls Royce

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.