Odluka kompanije Rolls-Royce u pogledu SUV modela ove godine uskoro

Izvor: Moto.rs, 10.Jan.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odluka kompanije Rolls-Royce u pogledu SUV modela ove godine uskoro

Rolls Royce je najavio da će konačna odluka vezana za SUV model ove kompanije da bude donesena kasnije ove godine. Bentley je jasno rekao da će predstaviti SUV model koji se zove Bentayga naredne godine dok njegov veliki rival Rolls Royce i dalje analizira potrebe tržišta.

Prema navodima izvršnog direktora kompanije Torsten Muller Oetvoes-a kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << je načinila napredak kada je reč o opcijama procene i bolje razume kako jedan takav projekat može da funkcioniše i kakva vrsta rada je potrebna da bi on uspeo. Sa druge strane, RR je potvrdio da će Wraith Drophead Coupe model biti predstavljen negde tokom ove godine pre nego što uđe u prodaju sredinom naredne godine.

foto © Rolls-Royce

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.