Napadač Totenhema vozi Rolls-Royce Phantom

Izvor: Autoportal.rs, 02.Mar.2015, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač Totenhema vozi Rolls-Royce "Phantom"

Visoki napadač tima iz Londona ove sezone ne dobija dovoljno prilike da se pokaže na terenu ali zato van njega uspešno troši novac koji (pre)lako zarađuje. Poslednja kupovina bila mu je luksuzna limuzina.

Emanuel Adebajor promenio je par londonskih klubova u svojoj karijeri. Za sada igra za tim Totenhema a još koliko će biti među "Pevcima" ostaje da se vidi. Do tada, Tožanin se trudi da ne propusti trening >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << pa je za potrebe prevoza do trenažnog centra Vajt Hart Lejna sebi pazario Rolls-Royce "Phantom".

Nakon godina provedenih u Arsenalu, Mančester Sitiju i sada Totenhemu tridesetjednogodišnji napadač je sakupio priličnu zalihu novca, tako da ga kupovina ove luksuzne limuzine nije koštala velikog dela kućnog budžeta.

Nekada ubojiti napadač možda nema puno razloga za zadovoljstvo kada se okrene na poslednjih par godina učinka u svom poslu ali ga zato pogled na kućnu garažu sigurno obraduje. Pored pomenutog "Phantom" modela tu se nalaze i Aston Martin "DBS" kabriolet i novi "Fisker Karma".
Pogledaj vesti o: Rolls Royce

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.