Najavljen luksuzni 2016 Rolls-Royce Wraith Porto Cervo model

Izvor: Moto.rs, 24.Jun.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen luksuzni 2016 Rolls-Royce Wraith Porto Cervo model

Rolls-Royce je najavio Wraith Porto Cervo, specijalno izdanje za koje je inspiracija potekla od Costa Smeralda oblasti na Sardiniji.

Ovaj model odlikuje eksterijer plave boje sa belom prugom i specijalnom grafikom, dok su veće izmene izvršene u kabini koju odlikuje kombinacija bele i teget plave boje kao i ukrasne komponente izrađene od drveta.

Kao i kod standardnog modela, za snagu je zadužen twin-turbo 6.6L V12 motor koji razvija 632ks izlazne snage i 800Nm >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << obrtni momenat, što ovom luksuznom kupe modelu omogućuje da ubrzanje do 100km/h postigne za 4.4 sekunde, dok je maksimalna brzina koju može da razvije 250km/h.

Proizvodnja će biti ograničena na tri jedinice, a za sada nije poznato kolika će biti cena ovog modela.

foto © Rolls-Royce
Pogledaj vesti o: Rolls Royce

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Predstavljen Ford Shelby GT350R-C trkački automobil

Izvor: Moto.rs, 25.Jun.2015, 09:07

Ford je predstavio Shelby GT350R-C trkački automobil koji će svoje mogućnosti prikazati u okviru 2015 IMSA Continental Tire SportsCar Challenge događaja...Baziran na putničkom GT350R modelu, ovaj trkački automobil zapravo je spiritualni naslednik Boss 302R modela. Pored izmena karoserije i ogoljene...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.