Cadillac najavljuje predstavljanje konkurenta Rolls Royce Ghost modelu

Izvor: Moto.rs, 22.Nov.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cadillac najavljuje predstavljanje konkurenta Rolls Royce Ghost modelu

Predsednik Cadillaca Johann de Nysschen je otkrio da bi kompanija mogla da predstavi konkurenta modelu Rolls Royce Ghost do 2030. godine. On je rekao da je trenutno rano za Cadillac koji bi koštao 200.000 evra, ali za 15 godina od sada neće biti.

Ovo je mnogo viša cena od one po kojoj se danas prodaju Cadillac modeli čije rukovodstvo otvoreno pokušava da ovaj brend pozicionira više na tržištu. de Nyschen sugeriše da će cena modela CT6 biti iznad 50.000 evra. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << je takođe nešto ranije sugerisao da će kompanija predstaviti novi vodeći model koji će da se nadmeće sa verzija,a sa dugim međuosovinskim rastojanjem modela Audi A8, BMW Serija 7 i Mercedes S klase. Ovaj model bi mogao da se pojavi do 2020. godine i nosio bi naziv CT8 ili CT9.

foto © Cadillac
Pogledaj vesti o: Rolls Royce

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Maybach linija bi mogla da bude proširena ako varijanta C klase bude uspešna

Izvor: Moto.rs, 22.Nov.2014

Direktor razvoja Mercedes S klase Dr. Hermann-Joseph Strop je otkrio da bi kompanija mogla da ponudi dodatne Maybach varijante kao se Maybach S klasa pokaže kao uspešna. On je rekao da bi Mercedes mogao da ponudi Maybach varijante E klase, GLS klase i S klase kupe...Maybach brend se odnosi na kvalitet,...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.