Zašto Prosinečki i Mihajlović nisu bili na Zvezdinoj proslavi povodom 25 godina od Barija?

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2016, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto Prosinečki i Mihajlović nisu bili na Zvezdinoj proslavi povodom 25 godina od Barija?

Foto: Profimedia/Corbis

Crvena zvezda je u nedelju 29. maja organizovala fenomenalnu proslavu povodom obeležavanja 25 godina od najvećeg klupskog uspeha - osvajanja titule prvaka Evrope!

Sava Centar je bio ispunjen skoro do poslendjeg mesta, ali ono što najviše ''bode oči'' svakako je nedolazak nekolicine fudbalera koji su se te 1991. godine popeli na krov Evrope.

Među njima su Robert Prosinečki, Siniša Mihajlović, Darko Pančev, Vladimir Jugović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Duško Radinović, Slobodan Marović, Goran Maza Vasilijević, Vladan Lukić...

Foto: Telegraf

Prva dvojica imaju alibi, dok za ostale nismo sigurno. Moguće je da su se javili čelnicima crveno-belih, ali javnost za sada ne zna zvanične razloge njihovog nedolaska.

Robert Prosinečki je poslao telegram na adresu Ljutice Bogdana i njegov izostanak je opravdan jer je u nedelju gostovao u Makedoniji sa reprezentacijom Azerbejdžana. Izgubio je sa 3:1.

Mihajlović je, s druge strane, slavio punoletstvo ćerke Virdžinije i to je jedini razlog njegovog nedolaska u Beograd.

A photo posted by Virginia Mihajlovic (@virgimih) on May 29, 2016 at 6:22am PDT

Nezvanično, moglo se čuti da Vladimir Jugović nije uspeo da organizuje dolazak jer je u subotu veče bio na finalu Lige šampiona u Milanu.

Darko Pančev je još u razgovoru sa novinarima Telegrafa istakao da ima velikih i neodložnih porodičnih obaveza koje će svim silama pokušati da pomeri, ali očigledno nije uspeo.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.