Prosinečki seda na klupu rivala Hrvatske u kvalifikacijama za EP?

Izvor: Sportal.rs, 31.Okt.2014, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki seda na klupu rivala Hrvatske u kvalifikacijama za EP?

Bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki potvrdio je da pregovara sa Fudbalskim savezom Azerbejdžana oko preuzimanja reprezentacije te zemlje.

- Istina je, sastali smo se ove nedelje u Francuskoj. Rekli su mi da su zainteresovani i da me žele videti na toj poziciji - rekao je Prosinečki za Azerisport.

Popularni Žuti je naveo da mu još ništa konkretno nije ponuđeno i da je on samo jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << od kanidata za selektora Azerbejdžana.

- Neću negirati da me zainteresovalo, ali još nema ničeg konkretnog. U mojim planovima još nije dolazak u Baku. Bio je to samo sastanak - dodao je bivši trener turskog Kajzerija.

Reprezentacija Azerbajdžana je nakon tri kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine poslednja u grupi H, u kojoj je i Hrvatska, bez i jednog boda.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Prosinečki potvrdio da razgovara sa Savezom Azerbejdžana

Izvor: Blic, 31.Okt.2014

Bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki potvrdio je da pregovara sa Fudbalskim savezom Azerbejdžana oko preuzimanja reprezentacije te zemlje..."Istina je, sastali smo se ove nedelje u Francuskoj. Rekli su mi da su zainteresovani i da me žele videti na toj poziciji", rekao je Prosinečki za Azerisport.com...On...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.