Prosinečki preuzima Azerbejdžan, kako protiv Hrvatske?

Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2014, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki preuzima Azerbejdžan, kako protiv Hrvatske?

Bivši trener Zvezde i Kajzerija prošle nedelje pregovarao sa Azerima u Parizu

Azerbejdžan je pronašao naslednika Bertija Fogtsa, koji je dobio otkaz posle tri vezana poraza u kvalifikacijama za EP u Francuskoj, a u pitanju je izgleda Robert Prosinečki. Kako prenosi Jutarnji list, bivši trener Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Kajzerija je prošle nedelje boravio u Parizu, gde je pregovarao sa čelnicima FS Azerbejdžana. Pregovori su, navodno, uspešno završeni i već u ponedeljak biće promovisan u novog selektora Azera.

Sudbina će se u tom slučaju poigrati sa Velikim Žutim pošto se ova reprezentacija nalazi zajedno u grupi sa Hrvatskom, a taj meč po planu je zakazan za 3. septembar 2015. godine u Bakuu.

Prosinečki je prethodnih meseci u Zagrebu skupljao ponude. Zvali su ga iz turske Konje, ali kada su se javili iz Bakua pregovori su stali. U užem izboru nalazio se Safet Sušić, spekulisalo se da su selektoru BiH ponudili platu od tri miliona dolara, kao i jedan italijanski trener, čije se ime drži u tajnosti... Ali ako su Azeri zvali Prosinečkog u Pariz na razgovor, znači da imaju najozbiljnije namere.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosinečki potvrdio: Azeri hoće da budem selektor, ali još neću u Baku

Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2014

Bivši trener Crvene zvezde kaže da se u Francuskoj sreo sa čelnicima FS Azerbejdžana, hrvatski mediji kažu da im je postavio uslove, odluka u utorak..Vest da je Robert Prosinečki na dobrom putu da dobije novi posao dobila je potvrdu i sa najvišeg mesta. Bivši trener Crvene zvezde i turskog Kajzerija...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.