Prosinečki ipak neće u Škendiju

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2014, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki ipak neće u Škendiju

Nekadašnji šef struke Crvene zvezde Robert Prosinečki nije zainteresovan za klupu makedonskog tima.

Neće u Makedoniju: Robert Prosinečki

 

"Škendija? Ma dajte ljudi, nemojte me j***ti s tim! Ja sam na moru, nemam pojma o čemu se tu radi", kratko je poručio Prosinečki za mozzartsport.com. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

 

Makedonci navode da su bogati sponzori kluba iz Tetova spremili hrvatskom strategu 150.000 evra na godišnjem nivou i da su obavili prvu rundu pregovora. Četvrtoplasirani tim šampionata Makedonije u prošloj sezoni ispred sebe ima ozbiljan projekat, koji za cilj ima izlazak na evroscenu, pa su u skladu ambicijama želeli da angažuju renomirano trenersko ime.

 

Prosinečki je posle klupe crveno-belih, koju je napustio 2012. godine, predvodio turski Kajzeri. Pominjao se tokom leta kao novi kormilar ljubljanske Olimpije, a nedavno je bio kandidat za mesto selektora Srbije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.