MAKEDONCI TVRDE: Prosinečki na klupi Škendije za 150.000 evra godišnje

Izvor: Kurir, 02.Sep.2014, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAKEDONCI TVRDE: Prosinečki na klupi Škendije za 150.000 evra godišnje

Makedonski mediji na sva zvona najavljuju da će Robert Prosinečki prezeti Škendiju. Čelnici kluba iz Tetova su u dva navrata pregovarali su sa hrvatskim stručnjakom, a on rekao da će konačnu odluku doneti u naredna 24 sata.

SKOPLJE - Bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki navodno preuzima makedonsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Škendiju, a zavanična potvrda se očekuje u naredna 24 sata.

Makedonski mediji na sva zvona najavljuju da će Prosinečki prezeti Škendiju. Čelnici kluba iz Tetova su u dva navrata pregovarali su sa hrvatskim stručnjakom, a on rekao da će konačnu odluku doneti u naredna 24 sata.

Ukoliko prihvati ponudu, Prosinečki će godišnje zarađivati 150 hiljada evra, pa bi tako postao jedan od najplaćenijih trenera u Makedoniji.

Očigledno je da Škendija u novu sezonu ulazi sa velikim ambicijama zahvaljujući bogatim sponzorima.

Klub iz Tetova je prošle sezone osvojio četvrto mesto u prvenstvu Makedonije.

Prosinečki je Crvenu zvezdu napustio 2012. godine, a zatim je trenirao turski Kajseri.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosinečki dobio ponudu iz Makedonije

Izvor: Sportal.rs, 02.Sep.2014

Robert Prosinečki ima ponudu da vodi još jedan klub sa Balkana. Posle Crvene zvezde mogao bi da sedne i na klupu Škendije iz Tetova. Kako prenosi makedonski Sport Prosinečkom je ponuđena godišnja plata od 150.000 evra, što je za tamošnje uslove ogromna zarada. Međutim, za kompaniju "Ekolog"...

Nastavak na Sportal.rs...

Prosinečki demantovao da preuzima Škendiju: Nemojte me j…ti!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Sep.2014

Hrvatski stručnjak, prema navodima tamošnjih medija, na meti Škendije koja je spremna da izdvoji 150.000 evra za godinu dana, ali je Prosinečki to oštro demantovao..Nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki demantovao je da se nalazi se na meti makedonskog prvoligaša Škendije...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.