Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena obukcija tela ubijenog dečaka (2) iz Zvornika: Smrt nastupila usled nasilnih povreda glave

Obducija tela ubijenog dečaka Lazara Rebića (2) iz Zvornika pokazala je da je smrt mališana nastupila usled nasilih povreda glave, potvrđeno je za “EuroBlic”.

- Na telu dečaka vidljive su povrede glave nastale delovanjem tupe mehaničke sile – istakao je za “EuroBlic” Željko Karan, direktor Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske.

On je dodao da na telu nisu vidljive druge povrede.

- Problem je što je telo u stanju raspada, jer je od momenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smrti do momenta obdukcije tela prošlo deset dana. Telo se nalazilo na površini zemlje, zamotona u odeću i spakovano u najlon kesu što je dodatno pospešilo trulenje – rekao je Karan.

Pročitajte još:

Telo nesrećnog mališana ekshumirano je danas na veoma nepristupačnom predelu u gustoj šumi, u blizini zvorničkog sela Kemenica, nedaleko od kuće u kojoj je živeo sa ujakom i ujnom.

Inače, danas je Okružni sud u Bijeljni odredio jednomesečni pritvor Fatimi Durak, dečakovoj ujni, dok je njegov ujak, Mijat Stankić pušten na slobodu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završena obukcija tela ubijenog dečaka (2) iz Zvornika: Smrt nastupila usled nasilnih povreda glave

Izvor: Blic, 25.Avg.2016

Obducija tela ubijenog dečaka Lazara Rebića (2) iz Zvornika pokazala je da je smrt mališana nastupila usled nasilnih povreda glave, potvrđeno je za “EuroBlic”...- Na telu dečaka vidljive su povrede glave nastale delovanjem tupe mehaničke sile – istakao je za “EuroBlic” Željko Karan,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.