Izvor: Blic, 24.Okt.2016, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme u BiH: Danas toplije, do 23 stepena

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će biti toplo i sunčano vreme, uz dnevnu temperaturu vazduha od 17 do 23 stepena Celzijusa.

- U pojedinim kotlinskim predelima magla i niski oblaci će se zadržavati duže tokom dana pa će u tim predelima ostati svežije, dok će u većini ostalih predela biti toplije uz sunčane periode – saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha kretaće se od 17 do 23, u mestima sa dužim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zadržavanjem magle od 13 stepeni Celzijusa.

Temperatura vazduha izmerena u 7 časova: Sokolac nula stepeni Celzijusovih, Kotor Varoš i Klekovača dva, Majevac četiri, Bijeljina, Han Pijesak, Banjaluka, Prijedor, Ugljevik, Čelinac i Novi Grad pet, Zenica, Srbac, Doboj i Istočno Sarajevo šest, Mrkonjić Grad, Brod i Čemerno sedam, Gradiška, Kneževo, Krupa na Vrbasu, Manjača, Bileća, Rudo i Foča osam, a Trebinje 13 stepeni Celzijusa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.