Vojna policija vodi istragu o Vučićevom udesu

Izvor: Cafe.ba, 19.Okt.2014, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojna policija vodi istragu o Vučićevom udesu

BEOGRAD - Istragu o saobraćajnom udesu u kojem je udaren automobil u kojem je bio premijer Srbije Aleksandar Vučić sprovodi vojna policija i vojne bezbjednosne službe.

U Vojsci Srbije ne žele da govore o istrazi i navode da će to učiniti kada ona bude završena, piše Blic.

Premijer Srbije je koristio službeno vozilo koje se vodi na Vojsku Srbije, jer ga i obezbjeđuju pripadnici vojne jedninice "Kobra", podsjeća list.

Aleksandar Vučić izjavio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << ranije da nije povrijeđen u udesu koji se u petak dogodio u blizini VMA u Beogradu, prenosi RTRS.

Automobil "škoda superb" naletio je u petak oko podne na "audi" iz pratnje Vučića u Crnotravskoj ulici i udario u prednji desni kraj tog vozila.

"Škoda superb" je, kako su ranije pisali beogradski mediji, u vlasništvu Uprave za zajedničke poslove Vlade Srbije, u kojoj je i vozač zaposlen.

U trenutku udesa, kako se navodi, kompletna Crnotravska ulica je bila pod posebnim policijskim obezbeđenjem, jer je unaprijed najavljen prolazak premijera Vučića i njegove pratnje i na samoj raskrsnici u trenutnku sudara bilo je raspoređeno sedam saobraćajaca.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Vojna policija vodi istragu o Vučićevom udesu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2014

BEOGRAD - Istragu o saobraćajnom udesu u kojem je udaren automobil u kojem je bio premijer Srbije Aleksandar Vučić sprovodi vojna policija i vojne bezbjednosne službe...U Vojsci Srbije ne žele da govore o istrazi i navode da će to učiniti kada ona bude završena, piše Blic...Premijer Srbije je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.