Vlasnik Pavlovića banke na saslušanju u SIPA, privedeno dvoje bivših radnika banke!

Izvor: Večernje novosti, 11.Feb.2016, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnik Pavlovića banke na saslušanju u SIPA, privedeno dvoje bivših radnika banke!

BANjALUKA - Slobodan Pavlović vlasnik Pavlović banke, demantovao je informacije pojedinih medija da je uhapšen, istakavši za RT Republike srpske da je pozvan na informativni razgovor. Vlasnika Pavlovića banke iz Bijeljine danas je oko 12 časova u Trebinju pozvala Agencija za istragu i zaštitu BiH(SIPA). On se sprovodi u Sarajevo na saslušanje u službene prostorije SIPA. Samo dva sata ranije u Bijeljini su pripadnici SIPA uhapsili Peru Lazića bivšeg direktora i Ljiljanu Garić, bivšeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << referenta za obrade kredita u Pavlović banci. Prema nezvaničnim informacijama, pomenuta trojka se sumnjiči za malverzacije oko nenamenskih kredita i pranje novca koji se vezuju za Pavlović banku. Inače pripadnici SIPA su prošlog novembra i januara ove godine već pretresali poslovnice Pavlović banke u Bijeljini i Banjaluci. Pretresi su urađeni kako bi se pronašla i privremeno oduzela dokumentacija i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz za pranje novca. Slobodan Pavlović je decembra prošle godine saslušan u Tužilaštvu BiH u okviru istrage SIPA oko malverzacija u Pavlović banci kod davanja kredita. Nakon saslušanja Pavlović je medijima izjavio da je došao dobrovoljno i da nije osumnjičen ni u jednom predmetu koji se vodi u Tužilaštvu BiH.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vlasnik Pavlovića banke na saslušanju u SIPA, privedeno i dvoje bivših radnika banke!

Izvor: Večernje novosti, 11.Feb.2016

BANjALUKA - Slobodan Pavlović (78) vlasnik "Pavlović banke", kao i službenici Petar Lazić (54) i Ljiljana Garić (52) privedeni su danas. Boris Grubešić, portparol Tužilaštva BiH, potvrdio je za "Novosti" da su njih troje uhapsili policajci Državne agencije za istragu i zaštite (SIPA). Vlasnika...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.