Vesna Zmijanac ispeglala bore i zategla kapke

Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Apr.2015, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Zmijanac ispeglala bore i zategla kapke

Vesna Zmijanac (58) pohvalila se novim izgledom objavivši fotografiju na Instagramu. Nije bilo moguće ne primjetiti da ima mnogo zategnutiju kožu na licu i da izgleda nekoliko godina mlađe. Ona tvrdi da je samo ubrizgala kolagen. Šta god da je uradila, činjenica je da poslije zahvata skoro da nema bore oko očiju, na čelu i oko usana. Vesni ovo nije prvi put da pegla bore. Još kad je početkom 2011. otišla pod nož, Zmijančeva je rekla da joj je žao što se još ranije nije podmladila. - >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Da sam znala da glatko teče oporavak, mnogo prije bih skinula podbradak i uradila fejs lifting - rekla je Vesna poslije operacije koja je trajala punih pet sati. Vesna kaže da više nema potrebu da ide na operacije i da sada samo popunjava bore čim se pojave. - Fejs lifting se radi jednom u životu, kad je dobro urađen. Kolagenom brišem bore i Bogu hvala da to sebi mogu da priuštim - kaže ona. (Blic, foto: R. Ristić)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesna Zmijanac ispeglala bore

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Apr.2015

Vesna Zmijanac (58) pohvalila se novim izgledom objavivši fotografiju na Instagramu. Nije bilo moguće ne primjetiti da ima mnogo zategnutiju kožu na licu i da izgleda nekoliko godina mlađe...Nije bilo moguće ne primjetiti da ima mnogo zategnutiju kožu na licu i da izgleda nekoliko godina mlađe.Ona...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.