VATRENI NAVIJAČ ŽELJE Kupio 10 desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu na Grbavici

Izvor: Blic, 19.Jan.2017, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATRENI NAVIJAČ ŽELJE Kupio 10 desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu na Grbavici

Sejo Brajlović, dugogodišnji navijač i prijatelj FK Željezničar, te vlasnik Restorana Brajlović, podržao je izgradnju istočne tribine kupovinom deset desetogodišnjih ulaznica.

Radovi na izgradnji istočne tribine su u punom jeku, a do sada FK Željezničar je realizovao prodaju 349 desetogodišnjih ulaznica. Podrška projektu stiže sa svih strana, a danas je najveći infrastrukturni projekt podržao i Sejo Brajlović.

Dugogodišnji navijač i prijatelj Želje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je i u protekloj akciji "Kupi stolicu za evropsku Grbavicu" iskazao podršku kao najveći pojedinačni donator. U dosadašnjoj akciji "Izgradimo istočnu tribinu", Brajlović je izdvojio sredstva koja su među tri najveća iznosa.

- Drago mi je da će ovaj projekat unaprediti uslove gledalaca na stadionu mog Želje i da će ovo biti korak bliže sticanju uslova za povratak fudbalske reprezentacije u Sarajevo. Ovo je moj način da iskažem podršku ljudima u Želji koji rade za dobrobit našeg kluba i smatram da je ovo obaveza svih navijača koji vole Želju da pomognu svome klubu. I u budućnosti ću nastaviti da podržavam sve projekte Plavih na način kako sam to i do sada činio - kazao je Sejo Brajlović koji se rado odazvao akciji nakon poziva Senada Mismovića.

Podsetimo, cena jedne desetogodišnje ulaznice za istočnu tribinu stadiona Grbavica koja je u izgradnji je 1.000 KM.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.