Izvor: Blic, 25.Sep.2016, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDES na putu Gradiška - Banjaluka: Udarac odjeknuo kao BOMBA, mladić čudom preživeo

U saobraćajnoj nezgodi koja se rano jutros dogodila u mestu Brestovčina, na magistralnom putu Gradiška – Banjaluka, jedna osoba je teže povređena, tvrde meštani koje je probudio jak udarac u ogradu.

Oni kažu da je u automobilu bio mladić, navodno iz Nove Topole, i da je pravo čudo kako je preživeo.

- U svanuće je udarac odjeknuo kao bomba, a potom se čulo lomljenje ograde i betona, pucanje stakla. Ubrzo je stigla policija. Vozilo je uništilo celu ogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koju smo letos popravili ali važnije je da niko nije poginuo – kazali su sagovornici „EuroBlica“ iz Brestovčine.

Oni navode da je u to vreme bila gusta magla i da se slabo videlo. Zvaničnih informacija o ovom udesu još nema a u Hitnoj službi Doma zdravlja rekli du nam da je bilo više udesa tokom noći i da nam za sada ne mogu ništa preciznije reći.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.