UCENJIVAO I PRETIO Telohranitelj dobojskih političara mesecima silovao konobaricu

Izvor: Blic, 27.Jul.2016, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UCENJIVAO I PRETIO Telohranitelj dobojskih političara mesecima silovao konobaricu

Protiv Predraga C. iz Doboja podnesen je izveštaj tužilaštvu zbog sumnje da je više puta u periodu od marta do juna ove godine silovao ženu iz ovog grada.

Iz Centra javne bezbednosti Doboj saopšteno je, navodeći inicijale, da je on silovanoj ženi pretio da će je ubiti, a zatim i nauditi njenoj porodici kako bi je prisilio na seksualne odnose.

Kako nezvanično saznajemo, silovana žena je radila kao konobarica u jednom ugostiteljskom objektu na području Doboja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Kada ju je Predrag primetio, on je svaki dan dolazio na kafu u njenim smenama i ostajao do kraja radnog vremena. U martu je, posle radnog vremena, nesretnu ženu na silu uspeo uvući u svoj automobil i zatim ju je silovao – ispričao je izvor blizak istrazi.

Posle toga počeo je da joj preti kako će sve otkriti njenoj porodici ako prestane da se viđa sa njim. Međutim, kada je odlučila da se više neće viđati sa njim on je pretio da će nauditi i njenoj porodici.

- Reč je o čoveku koji se predstavlja kao siva eminencija dobojskog političkog miljea. Predrag C. je za vreme rata bio u „Crvenim beretkama“ i sada radi kao obezbeđenje dobojskih političara, sa kojima često sedi u društvu. Posle nekog vremena zaposlio ju je u drugom kafiću čiji je vlasnik jedan od „uglednih“ dobojskih političara – pojasnio je naš sagovornik.

Predragu C. nije bilo dovoljno to što je silovao nesrećnu ženu, već je ubrzo počeo se hvaliti svojim prijateljima. Pričao je kako je „u vezi“ sa silovanom i da je ona „strašno dobra riba“.

Iako se ti podaci vešto kriju od javnosti, saznajemo da su pojedini političari nakon toga počeli da joj šalju poruke sa intimnim sadržajem. Među onima koji su slali poruke bio je i predsednik jedne političke stranke koja ima odbornike u lokalnoj Skupštini.

Nesrećna žena više nije mogla izdržati sve ove pritiske i pretnje i odlučila je da sve prijavi policiji i ispriča šta je sve trpila poslednjih meseci.

Iz policije su prvo saopštili da je osumnjičeni za silovanje uhapšen, a zatim juče i da je protiv njega podnesen izveštaj.

Međutim, iz CJB Doboj nisu saopštili da li je još osoba obuhvaćeno ovom istragom, kao ni da li će osobe koje su slale intimne poruke ovoj ženi biti pozvani na razgovor ili možda krivično odgovarati.

Sporazum

U CJB Doboj rekli su, navodeći inicijale, da je Predrag C. posle ispitivanja predat u nadležnost Okružnog tužilaštva Doboj.

Iz Tužilaštva juče nije saopšteno da li mu je predložen pritvor, a prema nekim informacijama postoji mogućnost da će on sve priznati i sklopiti sporazum sa tužiocem.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.