U pucnjavi između Albanaca i srbijanske policije povrijeđena jedna osoba

Izvor: Cafe.ba, 27.Avg.2014, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pucnjavi između Albanaca i srbijanske policije povrijeđena jedna osoba

MUP Srbije saopšio da je do razmjene vatre došlo kada je patrola PS Kuršumlija zatekla veći broj lica albanske nacionalnosti da sijeku šumu u rejonu sela Orlovac, u opštini Kuršumlija

Na jugu Srbije u opštini Kuršumlija danas je došlo do pucnjave između Alabanaca i srbijanske policije u kojoj je jedna osoba povrijeđena, saopštio je MUP Srbije, prenosi Anadolu Agency.

Kako se navodi, danas prilikom obilaska terena patrola PS Kuršumlija zatekla je veći broj >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << lica albanske nacionalnosti koja sijeku šumu u rejonu sela Orlovac, u opštini Kuršumlija. Ovakva aktivnost uočena je i u prethodnih desetak dana.

"Prilikom preduzimanja policijskih ovlašćenja, više lica je otvorilo vatru na policajce. Došlo je do razmene vatre u kojoj je jedan Albanac povređen, dok među policajcima nema povređenih", saopšteno je večeras iz MUP-a Srbije.

Uviđaj je u toku. Na licu mjesta se nalaze pripadnici PS Kuršumlija i žandarmerije.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najoštrije je osudio oružani napad na policajce, kao i uništavanje imovine Republike Srbije.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.