U BiH sunčano i toplo vreme

Izvor: Blic, 28.Maj.2017, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U BiH sunčano i toplo vreme

U RS i FBiH danas se očekuje sunčano vreme uz malu do umerenu oblačnost. U jutarnjim časovima, u kotlinskim delovima centralne i istočne Bosne sa maglom ili niskim oblacima.

Tokom dana, uz nešto više oblaka, u istočnim i planinskim područjima moguć je kratkotrajan pljusak. Vetar slab severnog i severoistočnog smera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha uglavnom između 6 i 12, na jugu zemlje od 12 do 16, a najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dnevna temperatura većinom između 20 i 26, na jugu zemlje do 29 stepeni.

U Sarajevu u jutarjim satima moguća je niska oblačnost. Tokom dana, malo do umereno oblačno i sunčano. Krajem dana je moguć i kratkotrajan pljusak. Jutarnja temperatura oko 10, a najviša dnevna temperatura oko 22 stepeni.

Duži sunčani intervali pozitivno će delovati na raspoloženje većine populacije, a hronični bolesnici i meteoropate neće imati jačih tegoba. Savetuje se da se slobodno vreme provede na otvorenom.

Osjećaj sparine će mestimično biti izraženiji u drugom delu dana, stoga je poželjno ne preterivati sa aktivnostima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.