Izvor: Blic, 25.Okt.2016, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trebinje: Uzbuna zbog nenajavljene policijske vežbe  

Policijski automobili sa rotacionim svetlima, koji su jutros iz bivše vojne kasarne, gde su smeštene prostorije CJB Trebinje, krenuli prema južnom izlazu iz grada uzenemirili su Trebinjce.

Pojedini mediji su javili da je grad pod policijskom opsadom po nalogu MUP RS.

U CJB Trebinje su demantovali da je reč o bilo kakvoj akciji, već da se radi o redovnoj pokaznoj vežbi pripadnika trebinjskog Centra.

- Cilj vežbe u naselju Dražin Do kod Trebinja je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se provere sposobnosti policijiskih službenika i koliko je vremena potrebna da policija stigne do mesta događaja- potvredila je za „EuroBlic“ portparoj CJB Trebinje Jovana Cvjetić.

Vežba je trajala od 10 do 12 časova i bili su blokirani pojedini ulazi u grad. Javnost nije bila obaveštena o njenom održavanju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.