Tragično stradao prilikom seče šume: Na velikoj strmini zakotrljala se BUKVA i UBILA 63-godišnjaka

Izvor: Blic, 26.Jun.2017, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragično stradao prilikom seče šume: Na velikoj strmini zakotrljala se BUKVA i UBILA 63-godišnjaka

Policijskoj stanici Novo Goražde prijavljeno je da je muškarac čiji su inicijali V.R. preminuo u Univerzitetskom kliničkom centru Sarajevo usled povreda koje je zadobio prilikom seče drva u selu Hajradinović, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

O nesreći, koja se dogodila 23. juna, obavešten je dežurni tužilac nadležnog tužilaštva koji je naredio obdukciju tela V.R, dok su pripadnici policije izvršili uviđaj.

- Stradali je sa bratom čiji su inicijali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << M.V. vršio seču šume na njihovoj parceli zvanoj Lječevišta, koja je nepristupačna i pod velikim nagibom. Preko V.R. je prešao oboreni trupac bukve koji se valjao usled velike strmine - navedeno je u saopštenju.

Muškarac je zbog zadobijenih povreda prevezen u Kantonalnu bolnicu Goražde, gde mu je ukazana prva pomoć. Zbog pogoršanja zdravstevnog stanja, premjšten je u Bolnicu Koševo, gde je preminuo 24. juna.

Policija je u Novom Goraždu pronašla lice čiji su inicijali M.Z, koje je juče iz stana vlasnika D.D. ukralo mobilni telefon.

O slučaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naredio da se preduzmu mere i radnje na dokumentovanju krivičnog dela krađa.

Kako saznaje Faktor od povreda je preminuo Ramiz Velić 63-godišnjak iz ovoga mesta.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bukva prešla preko drvosječe i ubila ga

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jun.2017

NOVO GORAŽDE - Šezdesettrogodišnji Rasim Velić iz okoline Novog Goražda poginuo je tokom sječe šume kada je preko njega prešao oboreni trupac bukve koji se valjao u strmini...Tragedija je prijavljena Policijskoj stanici Novo Goražde nakon što je drvosječa preminuo u Kliničkobolničkom centru...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.