Izvor: Blic, 26.Avg.2016, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teslićki SDS: Prolaznici videli Stevandića u helikopteru, spremni su da svedoče o tome

Nakon što je potpredsednik NS RS i predsednik Ujedinjene Srpske, Nenad Stevandić, demantovao da je na stranački skup u Teslić stigao helikopterom Vlade RS, ponovo se oglasio teslićki SDS.

- Nekoliko hiljada građana Teslića moglo je da svedoči da je helikopter Vlade RS, tamno crvene i bele boje, duže vremena kružio iznad grada, sletao i poletao sa Banje Vrućice 19. avgusta, na Preobraženje, u vreme održavanja tribine stranke „Ujedinjena Srpska“ Nenada Stevandića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Nekoliko prolaznika u Banji Vrućici, na pešačkoj stazi kod stadiona „Mineral“, gde je helikopter sletao, videlo je Nenada Stevandića da ulazi u helikopter Vlade RS, o čemu su spremni i da svedoče.

Pročitajte još:

Isti je viđen i na putu od Teslića prema Banji Vrućici – stoji u saopštenju teslićkog SDS.

Takođe, navode da “Nenad Stevandić i nije taj koji treba da se pravda za zloupotrebe helikopterskog servisa, nego Vlada RS, koja se do sada ni jednom nije oglasila na brojne zloupotrebe ovog servisa u svrhe političke kampanje SNSD i Milorada Dodika, o čemu postoje brojni primeri i dokazi”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.