Izvor: Blic, 26.Sep.2016, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tačno u podne konačni rezultati referenduma

Predsednik Komisije za sprovođenje referenduma, Siniša Karan, saopštiće danas tačno u podne konačne rezultate referenduma.

Konferencija za novinare biće održana u 12 časova u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Podsećamo, u Republici Srpskoj juče se na 71,09 odsto obrađenih glasačkih mesta izjasnilo 425.715 građana od kojih je 99,79 odsto glasalo da se 9. januar i dalje obeležava kao Dan Republike, rezultati su koje je saopštila Republička komisija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za sprovođenje referenduma.

U Republici Srpskoj juče je održan referendum na kojem je 1.219.399 građana Srpske sa pravom glasa imalo priliku da odgovori na pitanje “Da li podržavate da se 9. januar obeležava i slavi kao Dan Republike Srpske?”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.