TAKSIJEM OD BRISELA DO DOBOJA Vozila se, pa odbila da plati više od 4.000 evra

Izvor: Blic, 30.Maj.2016, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKSIJEM OD BRISELA DO DOBOJA Vozila se, pa odbila da plati više od 4.000 evra

Policija iz Doboja podnela je izveštaj protiv žene čiji su inicijali S.P. jer belgijskom državljaninu nije isplatila naknadu za taksi prevoz od Brisela do Doboja od 4.470 evra, saopšteno je iz dobojskog Centra javne bezbednosti Doboj.

Policijska stanica Doboj jedan juče je primila prijavu protiv S.P. da je koristila taksi prevoz sa železničke stanice u Briselu do Doboja i u toku vožnje vozaču A.A. dala oko 260 evra.

Po dolasku u Doboj S.P. je bila dužna da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << isplati još 4.470 evra, što nije učinila jer u stanu nije zatekla kćerku koja je, navodno, trebalo da obezbedi ostatak naknade za prevoz.

Po dokumentovanju protiv S.P. Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom delu prevara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nasamarila taksistu, vozila se taksijem iz Brisela do Doboja bez para!

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2016

S.P. se provozala taksijem od Brisela do Doboja za svega 260 evra, koliko je dala belgijskom taksisti. Taksista ostao uskraćen za iznos od 4.470 evra DOBOJ – Policija u Doboju podneće izveštaj nadležnom tužilaštvu protiv S.P. zbog prevare. Ona je prevarila belgijskog...

Nastavak na Večernje novosti...

Uzela taksi od Brisela do Doboja i ostala dužna 4.470 evra

Izvor: N1 televizija, 30.Maj.2016

Policija iz Doboja podnela je prijavu protiv žene S.P. jer belgijskom državljaninu nije platila račun za taksi prevoz od Brisela do Doboja u iznosu od 4.470 evra...S.P. je u nedelju prijavljena policijskoj stanici u Doboju da je koristila taksi prevoz sa železničke stanice u Briselu do Doboja, a...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.