Suprug moli za pomoć: Nestala Vjolca Beriša iz Ilijaša

Izvor: Blic, 23.Maj.2017, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suprug moli za pomoć: Nestala Vjolca Beriša iz Ilijaša

Rambo Beganaj iz Ilijaša prijavio je policiji nestanak svoje supruge Vjolce Beriša (31) kojoj se, prema njegovim rečima, gubi svaki trag od 28. aprila.

On kaže da je Vjolca tog dana kao i svakog drugog, u osam sati ujutro otišla u sarajevsko naselje Velešići gde je prodavala tekstilnu robu.

- Nije se vratila kući, nema mobilni telefon i od tada ne znam gde je i šta se s njom desilo. Kod sebe je imala pasoš, kojeg je uvek nosila, jer je državljanka Srbije, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u BiH ima samo privremen boravak. Zvao sam i njene roditelje u Belgiji, ali oni nemaju nikakvu informaciju. Nismo se svađali, imamo sina od 15 godina koliko smo zajedno u braku- kazao nam je Rambo Beganaj.

On moli sve one koji nešto znaju o njegovoj supruzi da se jave najbližoj policijskoj stanici ili porodici na telefon (066)956-941.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.