Izvor: Blic, 01.Okt.2016, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se dešava u Prnjavoru: Specijalci ispred hotela u centru grada

Ispred hotela “City” u centru Prnjavora u toku je policijska akcija.

Nakon intervencije pripadnika Policijske stanice Prnjavor, na lice mesta stigli su i pripadnici Specijalne policije Republike Srpske, koji su ušli u pomenuti hotel, prenosi K3

Kako navodi na svom portalu, K3 televizija je dobila dopis od Omladinske grupe “Moj Prnjavor” u kome navode da su u toku dana od stanovnika Prnjavora dobili dojave da je nekolicina stranih državljana nelegalno smeštena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Prnjavoru.

Na poziv grupe građana, reagovali su pripadnici Policijske stanice Prnjavor, a nedugo zatim pojavile su se i jedinice Specijalne policije Republike Srpske.

Trenutno se nalaze u hotelu “City” i, kako TV “K3” saznaje, u toku je ispitivanje pomenutih lica, među kojima navodno ima državljana Srbije, ali i RS, odnosno Banjalučana.

Snimatelju TV “K3” prvobitno je zabranjeno snimanje, snimatelju je oduzeta kamera, ali je ista brzo vraćena.

Očekuje se izlazak pripadnika Specijalne policije iz hotela “Siti”, nakon čega će biti poznato više informacija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šta se dešava u Prnjavoru: Specijalci u hotelu u centru grada

Izvor: Blic, 01.Okt.2016

Ispred hotela “City” u centru Prnjavora u toku je policijska akcija...Nakon intervencije pripadnika Policijske stanice Prnjavor, na lice mesta stigli su i pripadnici Specijalne policije Republike Srpske, koji su ušli u pomenuti hotel, prenosi K3..Kako navodi na svom portalu, K3 televizija je dobila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.