Srbija: Albanski hakeri oborili sajtove pravosudnih institucija u Nišu

Izvor: Cafe.ba, 31.Jan.2015, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija: Albanski hakeri oborili sajtove pravosudnih institucija u Nišu

- Na web stranicama Višeg suda, Osnovnog i Višeg tužilaštva u Nišu danas je postavljena albanska crveno-crna zastava sa crnim dvoglavim orlom

Oficijalne internet stranice Višeg suda, Osnovnog i Višeg tužilaštva u Nišu oborene su od hakera koji su se predstavili kao albanski, javlja Anadolu Agency (AA).

Na web stranicama ovih pravosudnih institucija danas je postavljena albanska crveno-crna zastava sa crnim dvoglavim orlom.

Iznad zastave je napisano >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << "Hacked By Illirian Warriors".

Albanski hakeri su u zadnjih nekoliko godina više puta napali i oborili srbijanske sajtove. Jedan od velikih napada desio se 11. februara prošle godine kada je oboren sajt Srpske pravoslavne crkve (SPC).

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.