Sneg paralisao Zlatibor, 4.000 kuća bez struje

Izvor: Blic, 17.Apr.2014, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg paralisao Zlatibor, 4.000 kuća bez struje

Najmanje deset Zlatiborskih sela od noćas je ostalo bez struje pošto se pod teretom snega strušilo šest dalekovoda od 10 kilovolti.

Prema indformacijama iz ED Čajetina bez struje je oko 4.000 domaćinstava u selima Sirogojno, Stublo, Vodice, Rudine, Ljubiš, Alin Potok, Gostilje,

Pročitajte još U Srbiji i danas hladno i kišovito, na planinama sa snegom Sneg jutros pada na Zlatiboru, u Sjenici i Požegi

Dobroselica, Šljivovica. Iz ove služe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poručuju da su jutros angažovane sve ekipe koje na terenu pokušavaju da otklone havariju i normalizuju snabdevanje strujom.

Bez napajanja je i veći deo opštine Nova Varoš. Zbog prekida na 35 kilovoltnom dalekovodu u Bistrici struju nemanju Dragilica, Negbina, Kućani, Bela Reka, Trudovo, Amzići, Vraneša, Gornja i Donja Bistrica, Jasenovo...

Sneg je bez struje ostavio i sela oko Prijepolja – Aljinoviće, Milošev Do, Kostaticu, Sedobro, Taševo, Bostane, zaseoke oko manastira Mileševo.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snijeg paralisao Zlatibor, 4.000 kuća bez struje

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Apr.2014

Najmanje deset Zlatiborskih sela od noćas je ostalo bez struje pošto se pod teretom snijega strušilo šest dalekovoda od 10 kilovolti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.