Sahranjena Slađana Guduraš

Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Dec.2014, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjena Slađana Guduraš

Na gradskom groblju u Srpcu u subotu je sahranjena Slađana Guduraš (27) koja je u utorak pronađena mrtva u slupanom "golfu", blizu Kuzmina u Srbiji. Ispratilo ju je oko 200 ljudi, uz jecaje i suze njene majke Jelke Pantić, dečka Zorana Makivića, bivših radnih kolega iz srbačkog Doma zdravlja i bivših sugrađana. Od imena sa estrade primjećen je samo pop pjevač iz Beograda Đus. "Težak je to košmar kroz kojeg danima prolazi Slađanina majka, inače spremačica u Domu zdravlja. Njih >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << dvije su imale samo jedna drugu i nikoga više", tiho su pričali mnogi koji su došli da se oproste od Slađane, prolazeći pored kovčega u kapeli na groblju. Saša Jovičić, direktor Doma zdravlja kaže da je ovo za cijeli kolektiv veoma bolno. Od saznanja da je Slađana nestala, stalno su bili uz Jelku, brinuli o njoj, trudili se da ne bude sama. "Svi smo se solidarisali u ovim teškim trenucima za Slađaninu majku Jelku i njihove prijatelje. Pokojna Slađa bila je zaposlena u našem kolektivu a Jelka i sada kod nas radi", kazao je Jovičić „EuroBlicu". On je pojasnio da su sindikalna organizacija i menadžment ove zdravstvene ustanove odlučili da snose troškove sahrane, što je i učinjeno. "Dio je na sebe preuzeo Slađanin dečko Zoran Makivić iz Srpca sa svojom porodicom. Čuli smo priče o navodno spornoj sahrani zbog troškova ali to nije tačno. Istina je da Jelka nema novca i da sama to nebi mogla organizovati ali zato smo mi pritekli u pomoć", naveo je Jovičić.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Slađana Guduraš sahranjena uz prisustvo prijatelja i jecaje majke

Izvor: Svet plus, 20.Dec.2014

Na gradskom groblju u Srpcu danas je sahranjena Slađana Guduraš (27), koja je u utorak pronađena mrtva u automobilu blizu Kuzmina u Srbiji.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.