STRAVIČAN ZLOČIN KOD PRIJEDORA: Sekirom i nožem presudio ljubavnicima

Izvor: Večernje novosti, 27.Maj.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN ZLOČIN KOD PRIJEDORA: Sekirom i nožem presudio "ljubavnicima"

Strašan zločin otkriven jutros u selu kraj Prijedora. Ubistvo se dogodilo jutros oko 7 sati u mestu Srednji Jakupovići ALIJA Hrustić (48) iz Kamičana, kod Prijedora, sam se prijavio policiji nakon što je, kako se sumnja, nožem i sekirom usmrtio svoju suprugu Azru Hrustić (35) iz Prijedora, s kojom u proteklih nekoliko meseci nije živeo zajedno, te Envera Halilagića (41) iz Bihaća kojeg je s njom zatekao - pišu portali u BiH. Ubistvo se dogodilo jutros oko 7 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u mestu Srednji Jakupovići, u kojem je ubijena žena kraće vreme stanovala. Identitet ubijenih i osumnjičenih potvrdio je portparol Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković Vidović. - Uviđaj obavlja dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Marković, zajedno s policijskim službenicima PU Prijedor. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne mere, radnje i veštačenja radi utvrđivanja svih okolnosti počinjenog krivičnog dela. Naložena je obdukcija beživotnih tela - kaže Đaković Vidović. Osumnjičeni je uhapšen, a nakon završene kriminalističke obrade uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu biće sproveden u Okružno javno tužilaštvo radi ispitivanja. Kako ističu meštani, koji Aliju poznaju, reč je, inače, o mirnom muškarcu za kojeg se nikad ne bi reklo da će nešto ovako učiniti. Kažu i da je u toku bila brakorazvodna parnica između supružnika.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

JEZA u Prijedoru: Svedočenje komšija o čoveku koji je SEKIROM ISKASAPIO ŽENU I NJENOG LJUBAVNIKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2017

Strašan zločin..Alija Hrustić (48) iz Kamičana, kod Prijedora, sam se prijavio policiji nakon što je, kako se sumnja, nožem i sekirom usmrtio svoju suprugu Azru Hrustić (35) iz Prijedora, s kojom u proteklih nekoliko meseci nije živeo zajedno, te Envera Halilagića (41) iz Bihaća kojeg je s...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.