SIN SVEDOČIO TRAGEDIJI Izašao iz vozila da se odmori i pao niz liticu u Vrbas

Izvor: Blic, 26.Jul.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIN SVEDOČIO TRAGEDIJI Izašao iz vozila da se odmori i pao niz liticu u Vrbas

Nenad Milašinović (45) iz Banjaluke poginuo je nakon pada sa litice u reku Vrbas.

Tragediji je svedočio sin nastradalog, koji je sa ocem kobnog dana krenuo na more. Slučaj je Policijskoj stanici u Mrkonjić Gradu prijavljen 19. jula u poslepodnevnim časovima.

O svemu je odmah obavešten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naredio da se preduzmu sve radnje da se utvrde tačne okolnosti tragedije. Utvrđeno je da je Milašinović kobnog dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa sinom krenuo na godišnji odmor u Hrvatsku. Vozili su se autom i zaustavili u mestu Ugar da se odmore i okrepe, ne sluteći da će ih za nekoliko trenutaka pogoditi nezapamćena tragedija.

- Nakon što su izašli iz auta, u jednom trenutku otac je prišao preblizu rubu litice, izgubio ravnotežu i survao se niz provaliju u reku, zadobivši teške povrede i prelome po celom telu - ispričao je izvor „EuroBlica“ blizak policiji.

Usled teških povreda vitalnih organa, Milašinović je podlegao na mestu pada.

Tužilac je naredio da se izvrši spoljni pregled tela, kako bi se otklonile sve nedumice da li se radilo o nekom krivičnom delu.

- Iako je u prvi momenat zatražena i obdukcija od nje se odustalo, pa je izvršen spoljni pregled beživotnog tela kojim je utvrđeno da nema tragova koji bi ukazali da se radi o krivičnom delu - izjavio je izvor „EuroBlica“ blizak istrazi.

Prijatelj nastradalog Milašinovića, koji je zamolio da mu ne navodimo ime, ispričao je za „EuroBlic“ da je tragedija zavila kompletnu porodicu u crno.

- Nenad je bio dobar čovek i još ne možemo verovati kakva ga je sudbina snašla - ispričao je prijatelj pokojnika za „EuroBlic“.

Pročitajte još:

Podsetimo, u junu ove godine na gotovo identičan način, nakon pada sa litice, nastradao je Mile Mitrić (30) iz Šipova. On je tokom proslave seoske slave u selu Rid, koja se svake godine obeležava na Spasovdan, pao niz liticu i poginuo.

Nastradali Mitrić je sa prijateljima i meštanima kobnog dana bio gost na proslavi koju su ove godine na svom imanju organizovali slavni NBA košarkaš i njegov otac Darko i Milorad Miličić. Uviđaj je otkrio da je mladić otišao do ruba litice kako bi obavio fiziološku potrebu, nakon čega je izgubio ravnotežu i pao niz liticu.

Policija

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, izjavila je za „EuroBlic“ da je tragedija u mestu Ugar prijavljena Policijskoj stanici Mrkonjić Grad.

- Policiju je pozvao građanin i prijavio da je muška osoba pala sa litice u reku Vrbas - objasnila je ona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.