SARAJEVO Izetbegović na vaskršnjem prijemu kod vladike Grigorija

Izvor: Blic, 03.Maj.2016, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SARAJEVO Izetbegović na vaskršnjem prijemu kod vladike Grigorija

Vladika zahumsko-hercegovacki i primorski Grigorije, koji je i administrator Mitropolije dabrobosanske, priredio je danas vaskršnji prijem u sedištu Mitropolije u Sarajevu, kom je prisustvovao predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović i izaslanik RS Miladin Dragičević.

Vladika Grigorije je na prijemu poručio da se moli za mir, sreću i blagostanje ljudi svih vera i nacija.

- Isus Hrist u svakom vremenu jeste i znači isto - mir i život i stoga moja današnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poruka jedino može biti poruka mira i života - rekao je vladika Grigorije u obraćanju predstavnicima crkava i verskih zajednica, političkog, verskog i društvenog života BiH i diplomatskog kora.

Zvaničnici BiH čestitali pravoslavnim vernicima Vaskrs

Prijemu su prisustvovali i ruski ambasador u BiH Petar Ivancov, kao i zastupnica u Parlamentu BiH Aleksandra Pandurević.

Kako su preneli mediji u BiH, Bakir Izetbegović se oprobao u tradicionalnom tucanju jaja, ali je izgubio i od vladike Grigorija i od ruskog ambasadora Petra Ivancova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Izetbegović na vaskršnjem prijemu kod vladike Grigorija

Izvor: B92, 03.Maj.2016

Sarajevo -- Vladika zahumsko-hercegovacki i primorski Grigorije, administrator Mitropolije dabrobosanske, priredio je vaskršnji prijem u sedištu Mitropolije u Sarajevu...Prijemu je prisustvovao predsedavajući i Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, kao i izaslanik RS Miladin Dragičević...Vladika...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.